ПЧЕЛИЦА

Дигитални асистент за пчеларе

Bee Care је јединствена дигитална услуга за пчеларе и медољупце створена како би пчеларство учинила једноставним и заштитила пчеле од непотребних активности те произвела најквалитетнији органски мед. Као пчелар можете на врло једноставан начин организовати свој рад користећи нашу мобилну апликацију. Добијате информације о тежини кошница, температури и влажности изнутра и извана и подсјећате да извршите сљедеће задатке.

BeeAssist је иновација која помаже пчеларима у многим аспектима њиховог вриједног рада с пчелама.

Bee Care има у понуди:

BeeCare Стандалоне вага – Дигитални уређај који мјери тежину кошнице, као и информације о температури и влажности изван кошнице. Овај уређај омогућава праћење кључних параметара како би се осигурали оптимални увјети за здравље и продуктивност пчелињих заједница.

BeeHold мобилна апликација – Beehold мобилна апликација омогућава пчеларима праћење тежине, температуре и влажности кошница у стварном времену, уз персонализиране препоруке асистента и бесплатан пријенос података 12 мјесеци.

Специјална цијена у оквиру наведених производа је 250,00 КМ. 50% нижа цијена за Стандалоне вагу те бесплатан пренос информација и лиценца за асистента на чак 12 мјесеци!

Искористите специјалну цијену унутар пројекта и унаприједите своје пчеларско искуство с BeeAssist пакетом.

Производ можете поручити путем следећег линка